Prințese și Făt-Frumos

Când suntem mici, visăm. Să fii super-erou e simplu când îți legi cearceafuri la gât și alergi cât poți de repede prin toată casa. Orice trunchi de copac se transformă într-un dragon înaripat iar bățul subțire pe care îl ținem în mână ne e sabie și suntem invincibili. Să zburăm cu nave spațiale înspre alte galaxii e floare la ureche; ajunge doar să ne înghesuim într-o cutie de carton. Și tot așa de simplu este să fim doctorii ce operează păpușile cu o batistă legată la gură, pentru că așa am văzut noi în filmele de la televizor. Jucăriile de pluș ne sunt cei mai buni elevi și nu ne întrerup niciodată când îi învățăm tabla înmulțirii. Acum suntem profesori! Iar noi (sau, cel puțin, o parte dintre noi), fetele, ne facem rochii lungi din tot ce găsim prin casă, ne imaginăm baluri și Feți-Frumoși oricând gata să ne salveze. Suntem prințese! Dar, hei, cine a mai văzut prințese altfel decât slabe... Atunci începe...



... Când suntem mari, visăm. Să fii super-erou e o treabă complicată când abia ai timp „să fii”. Dragonii înaripați nu se mai dau bătuți așa ușor pentru că de cele mai multe ori noi îi facem mai puternici; sunt temerile, prejudecățile și toate îndoielile noastre. Navele spațiale sunt teritoriu interzis dacă nu ești astronaut și, oricum, unde ne-am mai putea duce?! Pacienții nu mai sunt păpuși ci oameni cu inimi ce le bat în piept și cu creiere ce le fabrică încă vise, gânduri, planuri. Elevii sunt stângaci iar tabla înmulțirii e înlocuita de cele câteva butoane ale unui calculator de buzunar. Și noi, fetele, cred că încă ne mai visăm prințese, în varianta modernă, desigur.    Și dacă de partea cu prințesele nu sunt foarte sigură (poate unele dintre noi nu au „gena” neapărat), de partea cu „slabă” sunt! 

Acum gata! Putem să ne oprim o clipă din visat?!
Când te numești Slim Duo Forte, să fii super-erou e simplu; nu-ți trebuie decât un amestec complet de ingrediente, în cantități atent potrivite, care să „salveze” orice femeie de kilogramele nedorite. Dragonii înaripați nu te mai sperie pentru că sunt doar celulită și țesut adipos iar tu ești invincibil pentru că știi că ești cel mai bun când vine vorba de slăbit natural. Nava spațială te va purta în sala de bal iar, tu, prințesa din poveste, vei avea silueta perfectă fără să îți distrugi sănătatea. De ce ai mai avea nevoie de operații când o armată de nutriționiști a creat Slim Duo Forte special pentru tine și metabolismul tău?! Iar de acum doar de tabla scăderii vei mai avea nevoie și asta pentru a calcula kilogramele pierdute. Acum, fetelor, putem să fim prințese! Nu mă credeți?! Întrebați-o pe Alessia!


Comentarii

Postări populare

On Facebook