Visător

O altă dimineață îmi mângâie privirea obosită și trupul gol. Mă ia de mână purtându-mă peste marmura rece și mă duce în fața oglinzii.
Scoate cu grijă din sertar o privire caldă cu care îmi acoperă ochii goi. În cealaltă mână are pensula cu care știu că va picta un zâmbet dulce peste cutele buzelor mele. Îmi desenează viu obrazul pe care lacrimile au conturat urme amare.
Îmi îmbracă pielea într-un corset arămiu ce-mi taie respirația și ascunde bătăile nebunești ale inimii. Sub el niciun por nu îndrăznește să tresară, niciun fior nu-l poate străbate. Sufletul se lovește violent de trupul transformat acum în închisoare ca și picăturile de ploaie ce se izbesc de geamul rece. Visele își frâng aripile, agonizând.
Aș vrea să strig, dar sunetul moare tăcut pe buze. Aș vrea să închid ochii... Aș vrea să fug... Aș vrea să simt...

Sunt doar un om... Un Visător

Comentarii

  1. Stiu cum este sa vrei sa spui ceva, dar nimeni sa nu te auda, cred ca ai nevoie de ajutorul celor care vor reusi sa vada miscarea subtila a buzelor tale. Nu purta masca asta prea mult timp, incearca sa o dai jos cat mai rapid, pentru ca daca nu, te vei obisnui cu ea si cu greu o vei mai da jos sau poate niciodata. Daca ai nevoie sunt si eu pe aici.>:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Oamenii sunt cele mai blânde fiare în fața propriilor persoane.

    RăspundețiȘtergere
  3. @A_wounded_soul: Daca ai sti cat de tare ma apasa, cat de tare ma strange uneori... Multumesc pentru cuvintele frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Lamaitza: Da.. numai pe ceilalti sunt gata sa ii sfasie intr-o secunda

    RăspundețiȘtergere
  5. Hm, probabil pentru omul, oricât de altruist ar părea, egoismul își face prezența mai tot timpul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Va veni si vremea revoltelor , vremea cand vei refuza gustul acuarelei pe fata , vremea cand vei arunca cat colo cu corsetul impus si vei indrazni sa te expui lumii ca ceea ce esti si nu ca ceea ce au dorit altii sa fi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu iti va iesi sufletul din piept. Dar ceva tot va exploda in cele din urma...

    RăspundețiȘtergere
  8. am mai trecut pe aici dar nu am lăsat nimic scris..dar am păstrat în suflet gândul tău şi am rostit cuvinte care deşi mute să te înconjoare cu dragoste bucurie şi reuşite în tot ce faci..sper că soarele să fi ieşit pe strada ta măcar în aceste zile de sărbătoare şi nu uita..viaţa nu trece într-o zi..după nori,vine şi soare,după noapte vine şi zi..să fii puternică şi să ai grije de tine:)
    sărbători cu daruri şi iubire!
    te îmbrăţişez cu tot dragul!
    ryanna....

    RăspundețiȘtergere
  9. @Liviu R.: Multumesc pentru colind si pentru toate lucrurile frumoase pe care le faci pe Most Wanted Blog!
    Sarbatori fericite si pline de culoare!

    RăspundețiȘtergere
  10. @Ryanna: Suflet bun, iti multumesc... pentru cuvintele mute, pentru gandurile calde, pentru bucatelele de speranta lasate aici.

    Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

"Bate" si ti se va raspunde...

Postări populare

On Facebook