Wishies

miercuri, 30 decembrie 2009

Sunt încă un copil ce se joacă cu praf de stele. Sunt încă un suflet ce tresare la mângâierea razelor de soare. Sunt încă zâmbetul din privirea tristă a celor din jur.

Îmi privesc reflexia tremurândă din oglinda ochilor tăi... Oare ce să păstrez din ea? Oare ce să schimb acum? Îmi vin atâtea idei şi parcă... aş lăsa totul aşa, aş mai presăra doar puţină naivitate şi mi-aş desena un zâmbet în suflet pe care să nu îl mai poată şterge nicio furtună... Iar uneori aş vrea să fiu egoistă, să fiu cea mai importantă persoană din viaţa mea şi singura pe care să vreau să o mulţumesc.

Pentru 2010 îmi pregătesc rochia din petale de fericire, mănuşile din boabe de iubire şi pantofii din picături de noroc şi mă strecor uşor în sufletul tău.

Ia-mă de mână...

"My only wish is about you and I"

Angry...

joi, 10 decembrie 2009
... but let's smile!


Cassa Loco - O Zi Perfecta
Asculta mai multe audio Muzica

Lumea zâmbeşte...

sâmbătă, 5 decembrie 2009

.. trăieşte prin ochi de copil, visează în culori de sărbătoare, cântă prin sunet de colinde, respiră prin parfum de brad şi beteală... Lumea vibrează... caută frenetic acel "ceva"... ce va aduce lumina în privirea iubitului, ce va colora obrajii unui copil, ce va mângâia părul nins al unui bătrân, ce va aprinde sufletul femeii iubite.

Am crescut... unii prea repede, alţii mult prea lent. Am suferit... unii prea mult, alţii ceva mai puţin. Am iubit... unii cu tot sufletul, alţii doar pe jumătate. Am zâmbit... unii zi de zi, alţii poate niciodată. Am pierdut... unii totul, alţii încă nimic... Suntem atât de diferiţi... şi totuşi semănăm. Pentru că toţi avem nevoie de acelaşi lucru: speranţa.

O frântură de speranţă, ambalată în hârtie lucioasă, legată cu o panglică de vise şi primită pe furiş în miez de noapte. O frântură de speranţă care să vă aducă lumină în ochi, să va coloreze obrajii, să vă mângâie părul şi să vă aprindă sufletul... acesta să fie cadoul cel mai de preţ primit de la Moş Nicolae!

Reading me...