Let me...

sâmbătă, 30 iulie 2011

Pereții devin lichizi și încep să curgă pe podea în cascade multicolore. Din tavan cad bucăți mari de stele și nori, spărgându-se cu zgomot în milioane de scântei. Pe jos e un covor de fluturi negri cu aripi catifelate în care pașii mei se afundă molatec.

Curcubee aduc cu ele un cântec vesel ce pătrunde printr-un ochi de fereastră spartă, contopindu-se ușor cu bătăile inimii mele. Parfum de ploaie și de vară plutește cald în aerul ce-mi mângâie alene fața.

Visele mele, ascunse în uitare și trecut, își deschid larg aripile și se ridică în văzduh, spre cerul purpuriu de deasupra. Le urmăresc zâmbind, cu ochii închiși.

Boabe mari de rouă cad din faldurile rochiei ce-o port, țesută din petale de roze și cusută cu raze de soare. În acorduri de briză, mă prind în dans cu Luna ce mă poartă amețitor pe deasupra Lumii înveșmântată în lumini și umbre.

E culoare... e viață... e zâmbet... e lumină... e (doar) vis!

Don't take my dreams! I've nothing left!

Muzica și cărți

joi, 28 iulie 2011


A beautiful song for a beautiful book. If you want to get the book this may help you:
World of Books: A book is screaming for a winner: "Azi s-a facut timpul sa deschid o noua editie cu Giveaway pe acest blog.  Ca deobicei cartile sunt furnizate de Libraria Online Libris. ..."
Enjoy!

Insomnia

joi, 14 iulie 2011

Pe ce cărări pierdute pășești, suflete?
De ce te-ntorci abia în zori, cu tălpile sfâșiate?
De ce-ți lași capul, ușor, pe umărul meu stâng și-adormi cu zâmbetul pe buze?
Unde-ți ascunzi visele?
Ce șoapte mute ți-au fost scrise pe fiecare cută?
De ce-ți pleci ochii și-mi ascunzi boabele mari de fericire ce picură din ei?
De ce pleci iar când noaptea cade grea și-ți dezbraci aripile, lăsându-le să-mi acopere privirea?

Soulless

sâmbătă, 9 iulie 2011

O masă mică, rotundă și neagră. Un scaun. Două brațe zgâriate și pline de lovituri.

- Iar ai venit? Ai promis că va fi ultima oară.
- Ți l-am adus din nou. Oricum, îți aparține!


O cutie pătrată, de sticlă. În ea, un suflet încă ud de lacrimi și sânge. O privire de diavol ațintită asupra-i.

- Da... e același... plin de cicatrici pansate cu zâmbete și indiferență.
- Ia-l! De astăzi vreau să simt numai cu trupul. În mijlocul nopții strigătele lui mă trezesc... lacrimile lui îmi inundă rațiunea... naivitatea lui mă strânge în lanțuri grele. Nu îl mai vreau!
- Prea bine!


O temniță imensă, umedă și rece. Mii de cutii și mii de suflete ce plâng încet, abandonate. O gaură în piept.

Red lips

vineri, 8 iulie 2011

Mi-e dor să îmi îmbrac zâmbetul ciudat și să-mi camuflez privirea de fiară cu un machiaj discret. Să încalț cizmele cu tocuri înalte, de vânător și să-mi pun sufletul în cutia mică, argintie, în care îl închid de fiecare dată când nu vreau să mai simtă. Să-mi conturez fin buzele cu săruturi furate undeva, la marginea visului și să-mi desenez pe trup fluturii albaștri ai atingerilor ascunse printre amurguri însângerate și zori cu parfum de mare.

You can hide but you can't escape... I'm still a hunter.

Dream Life in my Dream City

miercuri, 6 iulie 2011


Când soarele tace și norii obosesc, când noaptea picură stropi mari de stele, când visul devine aievea...Când dorul mă doare, când sângele apusului se revarsă cald peste trupul gol, când vântul îmi zgârie fața...Când liniștea îmi zgârie auzul, când aripile se lovesc de pereți reci și goi, când sufletul își ascunde rănile în palme...Când ploaia se transformă în lacrimi, când cerul îmi îneacă privirea, când speranțele înfloresc în noapte...

Anniversary (1)

duminică, 3 iulie 2011

Doi ochi căprui și soarele ce ți se joacă în privire picură fericire într-un suflet pierdut și regăsit printre ruine.... Sunt cei ce pun aripi de fluture unui trup de om cu privire de demon și cei ce împrăștie norii aducători de furtună.

Sunt ochii tăi căprui, iubitule...

Happy anniversary my love!

Reading me...